Vores samarbejdspartnere

En af vores nøgle-værdier er, at du som kunde skal være helt sikker på at få leveret kvalitet på højeste niveau, når du handler med Performex. Vi har derfor valgt udelukkende at arbejde med området Erhvervs-NLP, som er dét vi er bedst til.

Samtidig vil vi gerne kunne servicere vores kunder indenfor en række områder, der naturligt grænser op til feltet Erhvervs-NLP – og vel at mærke med samme høje kvalitetsniveau i de leverede ydelser.

Vi har derfor indgået samarbejde med en række omhyggeligt udvalgte virksomheder, der hver især besidder en betydelig kompetence indenfor deres respektive områder. I det følgende kan du læse lidt mere om vores samarbejde, samt komme direkte videre til deres hjemmesider. 

 • EffectoRead

  Det er i kraft af vores samarbejde med EffectoRead, at vi kan tilbyde 2-dages kurset i Effektiv Læsning.

  På kurset forøger du med meget stor sandsynlighed din læsehastighed med 50 – 100%. Hvis du er nysgerrig for at vide, hvad det mon betyder i praksis, kan du se forøgelsen illustreret på EffectoRead's hjemmeside – kig under punktet ”Læsetest”.

  Du kan læse mere om EffectoRead ved at klikke hér.

 • The Enneagram Institute of Denmark/THINK ABOUT IT

  Performex samarbejder med The Enneagram Institute of Denmark - repræsenteret ved virksomheden THINK ABOUT IT.

  Enneagramteorien har vist sig som en meget virkningsfuld, seriøs og dyb typemodel at forstå menneskers adfærd og motiver igennem.
  THINK ABOUT IT anviser blandt andet hvordan teorien kan være særdeles nyttig for det daglige samarbejde. Enneagramværktøjet kan med stort held kombineres med teknikker og værktøjer fra Erhvervs-NLP uddannelser.

  Læs mere om THINK ABOUT IT - og virksomhedens uddannelser i Enneagrammet ved at klikke hér.

 • Strategix

  Performex og Strategix samarbejde har sit udgangspunkt i gensidig vidensudveksling.
  Fra forskellige udsigtspunkter beskriver og løser begge virksomheder opgaver, der har at gøre med kommunikation af og deling af viden.

  Strategix med afsæt i interfacet mellem mennesker og teknologi. Performex ekspertice ligger i forståelsen af interaktionen mellem mennesker. Vi bruger vores forskellige kompetencer til at løse opgaver i samarbejde og for hinanden.

  Kig nærmere på Strategix, ved at klikke hér.