Om Karsten Kock

Karsten Kock (f. 1953) har gennem snart 25 år gjort en banebrydende indsats for at omsætte og formidle avancerede psykologiske og kommunikative metoder til praktisk og resultatorienteret anvendelse indenfor erhvervslivet. Karsten var blandt de første i Danmark, der i slutningen af 80'erne systematisk begyndte at formidle Neuro Lingvistisk Programmering (NLP) til det danske erhvervsliv. I starten af 90'erne introducerede Karsten som den første i Danmark The Graves Value Model [Graves/SDTM].

Karsten er seniorpartner og faglig direktør i Performex Human Resources - Learning Point ApS, hvor han bruger det meste af sin tid på, i en sekulær ramme, at designe og undervise i nogle af de mest udviklende og transformerende modeller og teknikker indenfor mentale innovative strategier og professionel mellemmenneskelig kommunikation.

Karsten har oprindeligt 20 års erhvervserfaring med sociale og politiske emner inden for den sociale forvaltning og organisationslivet, og nu snart 20 års ledelseserfaring med egen konsulent og uddannelsesvirksomhed ProInterAction fra 1990 til 1999 og har siden været seniorpartner og faglig direktør i Performex HR/Learning Point ApS, der er kendt for at levere ydelser af høj kvalitet indenfor Erhvervs-NLP til en lang række af Danmarks førende private og offentlige virksomheder.

Karsten underviser og formidler ideer og metoder om erkendelsesprocesser, læring, tænkning, problemløsning og kommunikation på alle planer i organisationer. Specialist som personlig coach, mentor og mentaltræner samt facilitator for gruppeprocesser. Mere end 15.000 timers undervisnings- og faciliteringserfaring inden for HR-relaterede emner og mere end 5.000 timers personlig sparring, coaching og mentaltræning for bl.a. ledere, sælgere, forhandlere, formidlere, læger, kunstnere og konsulenter.

Som internationalt certificeret NLP-Trainer (INLPTA), Spiral Dynamic certificeret, Identity Compas certificeret og MBTI- og Erhvervpsykologisk test-autoriseret, er Karsten forfatter til adskillige omfattende undervisningsmanualer, der indgår i virksomhedens længerevarende åbne certificeringsuddannelser. Foruden selv at være hovedinstruktør på Performex' NLP Business Master Practitioner er Karsten fast pædagogisk coach og sparringspartner for Performex's instruktørstab.