Kræfterne bag Performex

Noget af det vigtigste for os er, at tilføre reel værdi til vores kunder.
I praksis betyder det blandt andet, at vi gør alt hvad vi kan for at tilsikre, at de metoder, teknikker og værktøjer du lærer på vores kurser, efterfølgende kan omsættes til praktiske handlinger i din jobmæssig hverdag.

Derfor har alle vores instruktører (som supplement til deres dybe viden om værktøjerne) en relevant erhvervsmæssig baggrund indenfor områder som ledelse, konsulentvirksomhed, salg og formidling. På den måde kan vi nemlig bedst muligt bidrage til at "oversætte" de mange muligheder og nyttevirkninger i det lærte, til din egen jobmæssige hverdag.
I det følgende kan du læse lidt nærmere om os, og vores instruktører.

 • Karsten Kock, Partner & Faglig direktør
  Karsten har mere end 25 års erfaring i anvendelse og formidling af NLP-værktøjskassens mange teknikker og metoder. Foruden sin rolle som instruktør, er Karsten ansvarlig for udviklingen af vores faglige koncepter, samt coaching af instruktørerne. Yderligere om Karsten Kock
  Email: kk@performex-hr.dk

 • Erik Løgstrup, Partner & Adm. direktør
  Erik har i perioden 1985 - 2000 haft en række salgs- og ledelsesmæssige stillinger i Danske Bank og WM-data. Ud over sit virke som instruktør, foredragsholder og facilitator, har Erik i dag ansvaret for salg, marketing og ledelse i Performex.
  Email: el@performex-hr.dk
 • Tina Madsen, Instruktør & coach
  Tina har over 20 års erhvervs-erfaring med områder som coaching, rådgivning og vejledning - stammende fra en række forskellige brancher i både den private og offentlige sektor (bl.a produktionsvirksomheder, IT-virksomheder og det kommunale område). Tina driver i dag selvstændig konsulentvirksomhed og er samtidig tilknyttet Performex, hvor hun er instruktør på både vores certificerings-uddannelser og virksomhedsspecifikke kurser. Endvidere har Tina gennem de seneste år været en af vores primære coaches, og har derigennem assisteret en lang række kunder indenfor både personlig og faglig udvikling.
  Email: tm@performex-hr.dk