Filosofien bag

Hos Performex HR opererer udfra den grundantagelse, at virkeligheden hver eneste dag forandrer sig og stiger i kompleksitet. Og mange års arbejde med at forstå menneskets natur på godt og ondt har vist os vigtigheden af at kunne håndtere de til tider overvældende psykologiske og kommunikative krav som dette stiller til os.

Derfor arbejder vi flittigt med at omsætte de bedste psykologiske og kommunikative teorier til praktiske metoder og fremgangsmåder, som kan bæres direkte fra kursuslokalet og ud i den virkelighed, hvor tingene skal fungere.

Er det værdifuldt for kunden?

Dette simple spørgsmål stiller vi os selv i Performex hver eneste dag. Det gør vi for at levere optimal værdi til vores kunder. Det er dét, vi brænder for, og som vi løbende får bekræftet via kunde-tilbagemeldinger.

Vores kompetencer

Vores erhvervsrettede strategi betyder, at Performex-instruktører har en dyb indsigt og erfaring i formidlingen af det faglige stof - samt relevante erhvervsmæssige erfaringer indenfor områder som; ledelse, konsulentvirke, salg, formidling og coaching. For også at kunne servicere vores kunder indenfor f.eks. team-building, klima-analyser, konsulentarbejde o.l. - der ligger i naturlig forlængelse af vores kerneforretning - har vi allieret os med en række yderst kompetente samarbejdspartnere.