Gratis mini-kursus i forandringsparathed og læring

Styrk din viden om forandringsparathed og læring

For at holde trit med den komplekse og foranderlige virkelighed, er det en uimodsigelig livsnødvendighed for os alle, at kunne håndtere forandring og ny læring.

Interessant nok, er det en ubevidst og u-udfordret antagelse, at voksne mennesker som udgangspunkt behersker disciplinen at lære samt håndtere forandringer – hvorfor dette normalt ikke har været behandlet og tænkt på som en professionel disciplin.

Sådan var det også for 20-30 år siden med hensyn til begrebet kommunikation. Der rådede ligeledes den u-udfordrede antagelse, ”at det kan vi jo alle”. I dag har langt de fleste en klar erkendelse af nødvendigheden af, løbende at styrke denne disciplin – bl.a. ved at tilegne sig konkrete værktøjer man kan bruge – med vilje…

Formålet med mini-kurset er, at give dig indblik i hvordan man kan arbejde med en række personlige og kulturbestemte antagelser omkring dét at lære samt at håndtere forandringer.

På mini-kurset vil du bl.a. høre om:

  • Forskellen på at lære som barn/ung og voksen
  • Antagelser og vaner som enten kan hæmme eller fremme vores lyst og evne til at håndtere forandringer
  • Værktøjer til at tage ansvar for egen læring og forandring – og derved blive et endnu mere lærende og forandringshåndterende menneske.

Tilmelding

Vi er pt. ved at finde datoer for de næste gratis minikurser, der rent praktisk afholdes i vores hus, på adressen:

Nyvej 16B
1851 Frederiksberg C

Deltagelse på kurset er gratis, og samtidig er tilmelding nødvendig. Du kan enten kontakte os på mail eller på vores telefon: 3325 0258 - så hører du fra os igen, så snart de næste datoer er kendt.

Du er naturligvis meget velkommen til at tage en eller flere interesserede kolleger eller venner med til kurset - blot bedes du sørge for, at de også bliver tilmeldt via mail, så vi ved hvor mange der deltager (der er nemlig et begrænset antal pladser til hvert kursus).

Yderligere baggrundsinformation

Hvis du gerne vil vide mere, kan du eksempelvis læse om kurset Lær, med vilje… ved at klikke hér.