Gratis mini-kursus i erhvervs-relateret brug af NLP

 

Få en række konkrete værktøjer og indsigter omkring erhvervsmæssige brug af NLP - gratis, og på kun 2,5 timer.

Formålet med mini-kurset er, målrettet at give dig et indblik i hvad NLP er - og ikke mindst give dig en god mulighed for at vurdere hvorvidt - og på hvilken måde - denne disciplin kan bidrage til at skabe nytte og værdi, for dig - både personligt og i din virksomhed.

På mini-kurset vil du lære at bruge et lille udpluk af de mange værktøjer.

Indholdet tilpasses fra gang til gang - ud fra deltagernes vinkler og interesser - og kunne eksempelvis dække følgende emner:

 • At kunne motivere andre, på en effektiv måde.
  I denne del hører du om to meget forskellige måder at være motiveret på. Du lærer samtidig at høre om andre mennesker er motiveret på den ene eller den anden af disse to måder.
  Og - baseret på ovenstående viden - lærer du også hvad du kan sige og gøre, for at motivere det andet menneske bedst muligt.

 • At leve - lidt nemmere - med forandringer.
  De fleste mennesker har det lidt dobbelt med forandringer.
  På den ene side vil vi gerne udvikle os selv - og se vores familie og arbejdsplads udvikle sig - og på den anden side kan  forandringerne, for mange mennesker, samtidig være forbundet med bekymring, uro, irritation etc. 

  I denne del lærer du hvordan det har en meget simpel forklaring - fordi vores hjerne virker på nogle særlige måder - der var overlevelsesfremmende for mange tusinde år siden - men desværre let stresser os i en moderne verden.

  Og du får selvfølgelig også en række konkrete tips til, hvordan du kan leve bedre - både med forandringerne - og med den lidt gammeldags hjerne...  :o) 

 

Tid og sted:

Næste mulighed for at være med på det gratis mini-kursus er:

Primo 2020 - vi er ved at finde friske datoer, og opdaterer denne side meget sbart

Mini-kurset afholdes på et af Performex' kursussteder, nemlig:

La Oficina

Suomisvej 4

1927 Frederiksberg C

 

Deltagelse på kurset er gratis, og samtidig er tilmelding nødvendig, da vi har et begrænset antal pladser på hvert forløb, og gerne vil sørge for at alle sidder godt.

 

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig til mini-kurset, ved at udfylde følgende korte formular: Tilmelding til mini-kurset (link bliver aktivt, når nye datoer er fundet).

Du er naturligvis meget velkommen til at tage en eller flere interesserede kolleger eller venner med til kurset - blot bedes du sørge for, at de også bliver tilmeldt, så vi ved hvor mange der kommer.