Gratis mini-kursus i erhvervs-relateret brug af NLP

 

Få en række konkrete værktøjer og indsigter omkring erhvervsmæssige brug af NLP - gratis, og på kun 2,5 timer.

Formålet med mini-kurset er, målrettet at give dig et indblik i hvad NLP er - og ikke mindst give dig en god mulighed for at vurdere hvorvidt - og på hvilken måde - denne disciplin kan bidrage til at skabe nytte og værdi, for dig - både personligt og i din virksomhed.

På mini-kurset vil du lære at bruge et lille udpluk af de mange værktøjer.

Indholdet tilpasses fra gang til gang - ud fra deltagernes vinkler og interesser - og kunne eksempelvis dække følgende emner:

 • At kunne motivere andre, på en effektiv måde.
  I denne del hører du om to meget forskellige måder at være motiveret på. Du lærer samtidig at høre om andre mennesker er motiveret på den ene eller den anden af disse to måder.
  Og - baseret på ovenstående viden - lærer du også hvad du kan sige og gøre, for at motivere det andet menneske bedst muligt.

 • At arbejde mål- og løsnings-orienteret.
  Har du nogensinde fået det gode råd fra en ven eller kollega, at du "bare skulle tænke løsnings-orienteret" ?
  Det lyder jo som et rigtig god råd - og samtidig mangler der jo et bud på, hvad du helt præcis skal sige, gøre og tænke, for at være løsnings-orienteret.
  I denne del lærer du en række sproglige teknikker, der hjælper både dig selv - evt. i dialog med de mennesker du arbejder sammen med - til at tænke og handle mål- og løsnings-orienteret (som et meget godt alternativ til at være mere problem-orienteret...)

 • At blive klogere på dine tankemæssige vaner – kunsten at ”være professionelt i tvivl”…
  De beslutninger vi træffer hver dag i vores job, er i meget væsentlig grad styret af en række idéer og overbevisninger vi har om verden – om hvad der er tilladt/”forbudt”, muligt/umuligt eller nødvendigt/unødvendigt…
  Det er bare ikke altid at disse overbevisninger – som man også kunne kalde for leveregler – ligefrem gavner os og vores jobmæssige hverdag… Faktisk sker det relativ ofte, at vi undlader at handle – og tror at noget et meget svært/umuligt – baseret på en sådan leveregel, der muligvis ikke er helt naturvidenskabelig sandfærdig :-)
  I denne del får du et par metoder til at blive endnu mere opmærksom på dine tænkevaner – så du eventuelt kan justere dem lidt…

 

Tid og sted:

Næste mulighed for at være med på det gratis mini-kursus er:

Onsdag d. 28. august 2019

Kl. 17.30 - 20.00 

Mini-kurset afholdes på et af Performex' kursussteder, nemlig:

La Oficina

Suomisvej 4

1927 Frederiksberg C

 

Deltagelse på kurset er gratis, og samtidig er tilmelding nødvendig, da vi har et begrænset antal pladser på hvert forløb, og gerne vil sørge for at alle sidder godt.

 

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig til mini-kurset, ved at udfylde følgende korte formular: Tilmelding til mini-kurset

Du er naturligvis meget velkommen til at tage en eller flere interesserede kolleger eller venner med til kurset - blot bedes du sørge for, at de også bliver tilmeldt, så vi ved hvor mange der kommer.