Vores foredragsvirksomhed  
Få viden og inspiration på få timer

Foruden de egentlige kursus- og uddannelsesaktiviteter, tilbyder vi også vores kunder at komme og holde foredrag/indlæg om en række emner.

 

Fælles for disse foredrag/indlæg er, at de ikke skal betragtes som egentlig uddannelse eller træning, men i stedet tjener et eller flere af følgende formål for virksomheden der køber dem:

  • At give deltagerne frisk inspiration indenfor et nyt område - og faktisk også 1 - 2 konkrete værktøer med hjem, som de straks kan anvende i hverdagen.

  • At give tilhørerne et godt overblik over et givent emne, enten som optakt til et forestående uddannelsesforløb, eller som led i beslutningsprocessen om, i hvilket omfang man skal investere i uddannelse indenfor Erhvervs-NLP.

 

Hvilke foredrag tilbyder vi?

 

Foredrag om Erhvervs-NLP.

Hvad angår vores foredrag indenfor området Erhvervs-NLP, gør vi meget ud af, at designe indholdet i det enkelte foredrag, så det passer rigtig godt til de mennesker, der skal deltage i det. Vi har derfor ikke et "standard" foredrag indenfor dette område, men udvikler/tilpasser det fra gang til gang.

 

For at du alligevel kan få en idé om, hvad rammerne for eksempelvis et 3 - 4 timers foredrag kan være, finder du her et eksempel på indhold og nyttevirkninger af netop et 4 timers foredrag om Erhvervs-NLP.

 

Foredrag om andre områder

Som supplement til vores foredrag indenfor kerneområdet Erhvervs-NLP, har vi øgså fornøjelsen af, at tilbyde vores kunder følgende foredrag:

  • Foredrag om Sværmintelligens, Memer og Metaforik

 


Praktik og pris

 

Fælles for alle fordragene er dog, at deltagerne på dem alle får materiale beskrivende de modeller og værktøjer, der bliver præsenteret undervejs - og de øvelser der eventuelt er indlagt.

 

Prisen for vores foredrag er følgende:

 

1 - 2 timer   -  DKK   9.500 excl. moms.

2 - 4 timer   -  DKK 16.500 excl. moms.

 

Foredragene kan varieres i længde fra 1 - 4 timer, afhængig af målet med dem, sammensætningen af deltager-gruppen, rammen foredraget bliver afholdt indenfor mm.


Yderligere baggrundsinformation
Hvis du gerne vil vide mere om vores foredrag, og muligheden for at afholde et for dig og din virksomhed, der passer lige præcis til en bestemt modtagerskare, ringer du blot til os - eller sender os en mail.