Vores kurser og uddannelser


Performex Human Resources tilbyder i dag en lang række ydelser til erhvervslivet, både i form af virksomhedstilpassede kurser og åbne uddannelsesforløb, hvor der deltager mennesker fra mange forskellige firmaer.
Du kan her læse nærmere om vores åbne uddannelser. Klik på produktnavnet i menuen til venstre, for at få yderligere information om ydelsen.

 • NLP Business Practitioner

  En 21 dages erhvervsrettet uddannelse i brugen af NLP værktøjerne til kommunikation, målsætning, formidling, salg, forhandling og ledelse. De effektive NLP-værktøjer kombineres her med teknikkerne til implementering af Den Lærerende Organisation og systemisk tænkning.

 

 • NLP Business Master Practitioner

  En 23 dages master-uddannelse, hvor du lærer en lang række yderligere værktøjer, til anvendelse indenfor områder som kommunikation, arbejde med værdier, formidling, motivation, coaching, forhandling og ledelse. Uddannelsen bygger videre på den viden du har fra din NLP Business Practitioner uddannelse (enten taget hos os, eller en anden NLP-udbyder).

 

 • Erhvervs-NLP - Den uundværlige Human Resource-teknologi

  Som et væsentligt supplement til vores længerevarende, åbne uddannelse har vi udviklet en 6-dages uddannelse i Erhvervs-NLP. Uddannelsens indhold er udvalgt med udgangspunkt i konkrete tilbagemeldinger fra en lang række af vores kunder - vi har således udvalgt de værktøjer og teknikker vores kunder rapporterer som værende de mest nyttige og praktisk anvendelige i deres jobmæssige hverdag.

 

 • Foredrag

  Foruden vores åbne og virksomhedstilpassede uddannelser tilbyder vi også en række forskellige foredrag - både om Erhvervs-NLP og en række tilgrænsende emner.